Nordic Game Adventures AS

LITT OM OSS

Nordic Game Adventures AS er heleid av BUAS Outdoors AS som igjen er eid og drevet av en gjeng ihuga jakt- og fiskefolk. 

Vi elsker naturen og de opplevelsene den kan gi oss, og i den forbindelse har vi viet mange år til å tilby jakt- og fiskeutstyr til andre mennesker med den samme lidenskapen. Butikken BUAS Outdoors AS har eksistert i 25 år, så vi begynner jo etter hvert å få litt erfaring med hva som duger av utstyr til jakt og fiske...

Vi har likevel lenge ønsket å gi våre kunder noe mer enn bare utstyret til jakt og fiske, og i den forbindelse har vi stiftet og etablert datterselskapet Nordic Game Adventures AS. 

Dette selskapet skal tilby våre kunder spennende jakt- og fisketurer til inn- og utland, men også at turister inn til vårt vakre Norge skal få muligheten til å få en liten smakebit av hva den norske naturen har å by på - derav det litt internasjonale navnet.

Det er mange spennende turmuligheter vi ser for oss. Innen fiske kan det være så enkelt som en havfisketur lokalt eller i Nord-Norge. Det kan være en sjøørrettur til Danmark. Eller laksefiske i Skottland. Og kanskje noe mer eksotisk - både Karibia, Mauritius og Alaska er vel på bucket list'en til mange ivrige fiskere? 

Og er du en ihuga jeger som vi også er, så vet vi at du kanskje drømmer om de helt store jaktopplevelsene. Det kan være villreinjakt i Norge eller villsvin i Sverige. Eller kanskje du har lyst til å måle muskler med en svartbjørn i Canada eller storvilt i Afrika?

Vi er også lutter øre til hva dere kunne tenke dere, så gi oss gjerne innspill på hva slags turer dere synes vi skal forsøke å snekre sammen.